Tervetuloa verkkokauppaamme. Kaupastamme voit tilata kätevästi tuotteitamme ja maksaa tilaamasi tuotteet kätevästi PayPalin kautta, joka on tuttu ja turvallinen.

Kaupastamme löytyvät kaikki vakiotuotteemme kuten digitaaliset tuotteemme sekä kestotuotteemme, joita tuomme itse maahan. Jokaisella tuotteella niin digitaalisista tuotteista fyysisiin tuotteisiin, on täysi 100% tyytyväisyystakuu.

Käytämme pääsääntöisenä maksutapanamme PayPal palvelua, joka turvaa sekä ostajan, että myyjän kaupankäyntiä 100% palautuksella tyytymättömissä tilanteissa.

MobilePay sekä perinteinen tilisiirto toimivat myös vaihtoehtoisesti. Näissä tapauksissa olkaa yhteydessä asiakaspalveluun: info@fixitep.net

*Päivitämme sivustomme rakennetta ja rakennamme laajaa verkkokauppaa uusille sivustoillemme.*


DIGITAALISET TUOTTEEMME

Digitaaliset tuotteemme ovat 100% verifioituja ja tuotteiden toimitus tapahtuu annettuun sähköpostiosoitteeseen maksusuorituksen jälkeen.KOMPONENTIT & LAITTEISTO

Tulossa


MUUT TUOTTEEMME

Täältä löydät kestotuotteemme sekä tarjoustuottemme. Kaikilla tuotteillamme on 100% tyytyväisyystakuu.

Muistattehan tilauksen toimitusta varten lisätä toimitusosoitteen asioidessanne PayPalin palvelussa maksua suorittaessa. Ongelmatilanteissa, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.