KingFast Komponentit

Shenzhen Xinjinsu Storage Technology Co., Ltd eli Jinsu on kiinalainen muistiteknologiaan erikoistunut vuonna 2008 perustettu ja vuodesta 2010 eteenpäin virallisesti OEM komponenttivalmistaja. Vuosien 2008-2009 aikana Amerikan valloitus alkoi rytinällä ja hynttyynsä yhteen lyötyä Korealaisen SSD valmistajan suunittelun kanssa syntyi KingFast Golden Speed brändin valmistus. Brändi kulkee tänäpäivänä edelleen nimellä KingFast sekä uusien High-End tuoteperheiden uudelleenbrändäyksen nimellä MicroFrom. 2018 vuoden tehtaan laajennuksen ansiosta maksimi tuotantokapasiteetti kasvoi miljoonaan kappaleeseen kuukautta kohden ja KingFast (Jinsu) on yksi Amerikan ja Aasian suurimmista SSD-laitteistovalmistajista.

Pohjoismaissa ja Euroopassa tuiki tuntemattomaksi vielä esiintyvä valmistaja on rantautumassa rytinällä Suomeen ja tuotteita saa nyt yksinoikeudella meiltä. Tarkoitus on aloittaa jakelu tuleville tuotteille Joulukuun aikana, ja nyt voit napata ennakkoon tuotteita jo saapuviin eriin.

Kiinnostaako jälleenmyynti? Ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse: info@fixitep.net niin palaamme Teille päin asiaan mahdollisimman pian erittäin kilpailukykyisin jälleenmyyjähinnoin. Toimittamamme SSD- sekä muistituotteet ovat ehdoitta Suomen edullisimpia, eikä suorituskyvystä jää kiinni kyseisten tuotteiden kohdalla. Kaikilla tuotteilla on valmistajan täysi 36kk takuu, ja muistituotteilla rajattu elinikäinen takuu.

Näytetään tulokset 1–20 / 26